Klubnyheder
W1siziisijiwmjevmduvmdmvnni5cjv2mwhrnf9xzwjiyw5uzxjfu3bvcnrzbwf0zv9tywpfnzi4edkwchguz2lmil1d?sha=8aa30aa2e8faa201

Retningslinjer for håndboldkampe i Viby-hallerne

23. september 2020, 21.33

I tråd med Coronaprotokollen fra DHF og myndighedernes generelle regler og anbefalinger er retningslinjerne for kampe i Vibyhallerne som følger – ud over at du SKAL HUSKE at bruge håndsprit, vask hænder og hold afstand, når du færdes i hallerne.

Bad & Omklædning

Der er IKKE mulighed for bad og omklædning i Viby-hallerne, hverken for ude- eller hjemmehold.

Udehold som kommer 40 minutters kørsel fra Viby, kan dog bade og klæde om, og der vil i blive stillet 1 omklædningsrum til rådighed. Et omklædningsrum i Viby kan rumme 5 eller 6 personer (så man må bade på skift). Rummet skal sprittes af INDEN brug. Det påhviler brugerne selv at afspritte inden brug.

Tilskuere

Generelt må der maximum være 50 personer* til stede i hver hal. Det er 50 incl spillere, ledere, tidtagere, dommere og tilskuere.

Derfor tillades MAXIMUM 20 personer fra udeholdet.

Tilskuere må først opholde sig i hallen umiddelbart før kampstart, og skal forlade hallen igen straks når kampen er slut, så næste ”hold” kan komme ind.

Hal 1: Tilskuere opholder sig på langside modsat udskiftning., og i hal 2: Tilskuere opholder så plateau bag målet og på langside modsat udskiftning.

 

Opdeling

Skal du spille i hal 2 skal skal du benytte indgangen på ”bagsiden” af klubhuset, og deltagere og tilskuere til hal 1, skal benytte hovedindgangen.

Der må max være 50 personer i og omkring hver hal, så derfor henstilles til, at tilskuere ankommer og forlader hallerne umiddelbart før og efter kampene.

Ved aktiviteter i begge haller, er det VIGTIGT at afspærringen mellem de 2 haller respekteres.

 

Spillerne

Ved kamp i hal 2, kan der opvarmes i gang-areal langs med hal 2. Ved kamp i hal 1 benyttes gang langs med hallen, samt område i forhallen foran omklæding.

 

Afvikling af kampen

Begge hold SKAL forblive på banen i pausen.

Når kampen er slut, forlades hallen hurtigt, så de næste hold kan komme ind. Banen skal være tømt, før næste hold indtager banen. Der afspritter dommerbord, udskiftningsområde, samt tilskuerbænke mellem kampene.

 

Cafe Viffen

Man er meget velkommen til at besøge Cafe Viffen inden og efter kampene, men HUSK mundbind er påkrævet, hvis man er over 12 år.

 

 

*jfr forsamlingsforbuddet. I princippet kan der tillades flere i hallen, men så træder ydeligere krav og regler i kraft, hvilket vi vurderer ikke vil være muligt at efterleve og håndhæve. Derfor sættes begrænsing i tråd med det gældende forsamlingsforbud.