Herre

Herre, senior

Forventninger 

Alle forventer at der altid er trænere til træning (hvilket der selvfølgelig er) og trænerne forventer også, at alle spillerne er til træning stort set hver gang. Da håndbold er en holdsport, forventes det, at spillerne prioriterer både træning og kampe højt, og derfor også møder op til både træning og kampe, for vi er jo afhængige af hinanden.  

Haltræningen foregår stort set med bold hele tiden, da vi jo kommer for at spille håndbold. Målet med træningen er at vi bliver gode som hold, men at der samtidig også er en udvikling for den enkelte spiller.     

Målsætning 

En af målsætningerne er, at det sociale kommer til at fungere godt og alle føler sig velkomne i klubben. Det forventes derfor også, at alle bader efter træning og at vi alle sammen klæder om i det samme omklædningsrum efter træning.  

En anden af målsætningerne er, at vi holder et højt niveau til træning. Det betyder at trænerne er velforberedte til træning og at spillerne er klar på at yde 100% til træning, hver gang – samtidig med at der er plads til et smil og et godt grin, for det skal være både sjovt og inspirerende at spille håndbold i Viby IF.  

De sportslige målsætninger er, at serie 3 skal rykke op i serie 2, serie 1 skal rykke op i jyllandsserien, og at 3. division skal være med i den sjove ende i år og helst i top 4. 

Målet for næste sæson... er at deltage i oprykningsspillet til 2. division.

Træningstider

Vi træner to gange om ugen:

Tirsdag
Kl. 20.00 - 21.45, hal 2

Torsdag
Kl. 20.00 - 21.45, hal 1

Vi løber en tur en halv time før haltræning.

Ca. en gang hver måned træner vi kun 45 min. i hallen og efterfølgende er der fællesspisning i cafeteriaet kl. 21.00.