Agf-viby-stavtrup%20logo
W1siziisijiwmjevmduvmdmvnni5cjv2mwhrnf9xzwjiyw5uzxjfu3bvcnrzbwf0zv9tywpfnzi4edkwchguz2lmil1d?sha=8aa30aa2e8faa201
vi har et stærkt projekt på både U17 drenge og piger og tilbyder et godt håndboldmiljø på tværs af køn med henblik på også at give et stærkt socialt fællesskab, som også er en vigtig grundsten i miljøet. 
Stærkt holdfællesskabet i sydbyen

Holdfællesskabet AGF-Viby har efterhånden kørt i mange år, og som noget nyt er Stavtrup med fra i år. 


Holdene er en blanding af nye og gamle spillere, der træner 3 gange om ugentligt i både henholdsvis Viby og Frederiksbjerg hallen, og stiller med 2 hold i U17 drenge i sæson.Fedt træningstilbud til alle

Der opgraderes på trænerfronten, så der i den kommende sæson tilknyttes fire trænere til årgangen samt fast målmandstræner. Alt sammen med henblik på, at der kan sættes endnu mere fokus på udviklingen af den enkelte spiller. 

Det bliver et træningsmiljø, hvor der er plads til alle, både dem der har store ambitioner med deres håndbold, men også dem som vil træne et par gange om ugen. 

Samtidig er det målsætningen at fastholde de elever, der skal på efterskole ved at have god kontakt til drengene før, under og efter deres efterskoleophold

Træner og kontaktperson

Træningsmiljøet i AGF-Viby-Stavtrup U17 drenge for sæsonen 2021/2022 :

 

  • Haltræning 3 gange om ugen
  • Løb + skadesforebyggende træning i forlængelse af træning
  • Styrketræning både superviseret og på egen hånd
  • Fast målmandstræning 2-3 gange om måneden
  • Mulighed for at træne op med U19

Alle informationer om aktiviteter, kampe, træninger etc sendes ud i truppens Facebookgruppe.


Vil du vide mere så kontakt: 

Trænerteamet
U17d%20tr%c3%a6nerteam%202021-2022
Årgangsansvarlig og træner hold 1

Mads Buhl

 

Mads Buhl kommer med en baggrund som håndboldspiller i blandt andet Billund, Grindsted og Kolding og spiller i dag 3. division i AGF sideløbende med hans trænergerning. 

Han er uddannet DHF divisionstræner fra ISI idrætshøjskole, og har derudover været træner i mange år for U15 og U17 drenge startende i Billund IF, senere Ikast Håndbold og nu AGF/Viby/Stavtrup, hvor han går ind til sin 3. sæson på U17 drenge projektet. 

Fysiske træer og træner hold 1

Mathias Juhler

 

Mathias Juhler kommer med en baggrund som håndboldspiller i blandt andet AGF/Viby og Århus håndbold U19. Han er uddannet DHF Talenttræner og læser fra sommer en kandidat i idrætsvidenskab på Aarhus Universitet. Han har været træner i et par år i AGF og senest et enkelt år på U17 drenge i HEI/VRI. Mathias skal fungere som ansvarlig for den fysiske træning, ligesom han skal være det på U15 drengene i AGF for at være med til at skabe en rød tråd i den fysiske træning i klubben. 

Træner hold 2

Rasmus Hylleberg

 

Rasmus er en ung og ny træner, men kommer med stor erfaring fra håndboldverdenen som spiller i AGF/Viby, Århus håndbold ungdom og som seniorspiller i Viby IF håndbold. 

Rasmus er pt i gang med DHF divisionstræneruddannelsen på Oure Idrætshøjskole, hvor han tilegner sig kvalifikationer som træner. 

Træner hold 2

Uffe Bjerregaard

 

Kommer med mange års erfaring som træner i flere århusianske divisionsklubber på herresenior niveau. 

Før det sidste års tid på corona pause, har den stået på tre sæsoner med AGF’s 3. divisions herrer sideløbende med at have været en del af trænerteamet omkring U13 og U15 drenge i Viby/Stavtrup 

Målmandstræner

Frederik Sand

 

Frederiks er en ung målmand som kommer med erfaring som ungdomsspiller i Aalborg håndbold og som senior spiller i HC Midtjylland, Skjern håndbold og nu AGF. Frederik er god til at lære fra sig og give noget til de unge målmænd. Han er selv blevet trænet af mange dygtige målmandstrænere og har selv deltaget på diverse målmands kurser. 

Holdleder

Katrine Laursen

 

Katrine er ansat som holdleder på hold 1. Hun har erfaring som holdleder både i AGF og i Viby-Stavtrup og kender mange af drengene rigtig godt. Gitte Rasmussen


Gitte er tilknyttet årgangen som administrator.