Herre

Forventninger

Alle forventer at der altid er trænere til træning (hvilket der selvfølgelig er) og trænerne forventer også, at alle spillerne er til træning stort set hver gang.

Da håndbold er en holdsport, forventes det, at spillerne prioriterer både træning og kampe højt, og derfor også møder op til både træning og kampe, for vi er jo afhængige af hinanden.

Haltræningen foregår stort set med bold hele tiden, da vi jo kommer for at spille håndbold. Målet med træningen er, at vi bliver gode som hold, men at der samtidig også er en udvikling for den enkelte spiller

Målsætninger

At det sociale kommer til at fungere godt og alle føler sig velkomne i klubben. Det forventes derfor også, at alle bader efter træning og at vi alle sammen klæder om i det samme omklædningsrum efter træning.

At vi holder et højt niveau til træning. Det betyder at trænerne er velforberedte til træning og at spillerne er klar på at yde 100% til træning, hver gang – samtidig med at der er plads til et smil og et godt grin, for det skal være både sjovt og inspirerende at spille håndbold i Viby IF.

 

At serie 1 skal rykke op i jyllandsserien, og at 3. division skal være med i den sjove ende i år og meget gerne med deltagelse i oprykningsspillet til 2. division.

Vi spiller med høj intensitet!

Træning

Hold 1 og hold 2 træner sammen, og træner 2 gange om ugen

Tirsdag
kl. 20.00 - 21.30

Torsdag
kl. 20.00 - 21.30


Vi møder ind, så vi er klar til at løbe 30 min. før vores haltræning.

Sociale arrangementer

1 gang om måneden har vi fællesspisning i VIFen efter vores træning.

Derudover har vi bla. opstartsfest og julefrokost, som vi holder sammen med damerne.

Vi går på banen for at vinde!